Om mig

Hej!👋

Jeg hedder Caroline og jeg er certificeret ammevejleder.

Jeg er 30 år og har to små børn og en mand.

Min interesse for amning startede efter min første fødsel og en ammeetablering som var svær. Jeg var usikker på hvad der var rigtigt at gøre, det var svært at finde ud af hvilken amnestilling der var bedst og var sutteteknikken overhovedet rigtig?

I min anden graviditet drømte jeg om at lære mere om amning og også kunne hjælpe andre, så flere kan opleve en tryg og varm overgang til forældreskabet, hvor de bliver holdt i hånden og hjulpet.

Som ret højgravid tog jeg uddannelsen til ammevejleder, og da jeg en måned efter fødte vores andet barn, var jeg så tryg fordi jeg nu havde en masse viden jeg kunne trække på, når jeg oplevede udfordringer.

Det blev en virkelig god og rolig ammeetablering, som gav mig lidt mere overskud til alt det andet der er svært og hårdt ved at få barn nr. 2. Der er nemlig riiiigeligt der er svært ved pludselig at have to små børn.

Jeg vil gerne hjælpe nye familier med at skabe mere ro, og at støtte forældre i at mærke hvad der er rigtigt for dem.

Hvorfor Babyspirer

Mit mål med Babyspirer ammevejledning og ammeforberedelse er at du skal føle dig set og hjulpet, og der skal være god tid til at vi kan snakke alt det igennem du har behov for.

Vi tager udgangspunkt i hvad du har brug for lige nu, og så finder vi en løsning, så baby og du kommer godt videre på jeres ammerejse med alt den viden I skal bruge. Der vil altid være en telefonisk livline efterfølgende, så I ikke står alene med det hele efter besøget.
Forløbet kan se ud på mange måder, og kan være med og uden flaske og supplering.

Det vigtigste er at baby er mæt og glad, og at mor og partner føler sig hjulpet og sikre i deres nye roller. ❤️