Ammevejleder i Varde

Kærlig og personlig ammevejledning i Varde

 – Caroline Callesen

Ammehjælp jeg tilbyder

Ammevejledning hjemme hos dig

Ammevejledning hjemme hos dig, hvor du og baby kan føle jer tilpas og hvor jeg altid giver jer skræddersyet hjælp.

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse er for dig, som gerne vil have en god start på amning. Uanset om det er første gang eller før har oplevet et svært ammeforløb.

Online ammevejledning

Online ammevejledning er for dig, som har behov for støtte og sparring, men som ikke har brug for, at jeg kommer på besøg.

Skriftlig ammevejledning

Skriftlig ammevejledning er for dig, som oplever udfordringer med amning, men som ikke har brug for at jeg ser en amning.

Familier jeg har hjulpet

5/5

"Stor anbefaling af Caroline! En super sød ammevejleder, som hurtigt kom til undsætning og gav fantastisk ammehjælp. Tak for at korrigere sutteteknik og vise nye ammestillinger, så amningen kan fungere denne gang - uden smerter. Så dejligt at der var sat tid af, og at der efterfølgende var mulighed for opfølgning. "

5/5

"Efter en meget svær ammeopstart med storebror, vidste jeg at jeg ville have en privat ammevejleder fra start med lillebror, da jeg ikke følte at jeg fik den rette hjælp fra det offentlige. Caroline var en kæmpe støtte for mig under opstarten af amning med lillebror, som igen var svær, og hun er grunden til at jeg sidder her i dag og ammer mit barn. Kæmpe anbefaling herfra!"

5/5

“' 'I øver jer bare' - den sætning har virkelig gjort en kæmpe forskel i mit ammeforløb. Jeg havde en svær amme start ved mit første barn. Jeg konsulterede med Caroline, da jeg ventede barn nummer 2, hun gav mig mod på at forsøge igen. Hun kom 2 dage efter fødslen, og der var ro, rum og tid til at få den hjælp jeg havde brug for. Ligeledes har jeg kunne sende billeder og stille spørgsmål, ift. ammestilling, sutteteknik mm. Jeg kan kun sige at Caroline har haft kæmpe indflydelse på, at jeg ammer 2. Gang. Tusind tak for det, kæmpe anbefaling herfra ”