Ammevejleder i Ribe

Kærlig og evidensbaseret ammevejledning nær Ribe

 – Caroline Callesen

Jeg tilbyder følgende ammehjælp i Ribe og omegn

Ammevejledning i eget hjem

Ammevejledning i dit eget hjem giver en tryg og velkendt atmosfære, hvor du kan få hjælp med de udfordringer du står over for i din amning.

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse er designet for dig, der ønsker at blive klædt på til amning ved at følge en videnskabeligt underbygget og kærlig metode, der hjælper dig med at være forberedt til de første øjeblikke med din baby.

Online ammevejledning

Online ammevejledning er lavet til dig, der har brug for vejledning og støtte vedrørende amning, men ikke nødvendigvis har behov for en personlig, fysisk konsultation.

Skriftlig ammevejledning

Skriftlig ammevejledning er lavet for dig, der har brug for vejledning og støtte vedrørende amning, uden at jeg nødvendigvis skal observere en faktisk amningssituation.

Glade familier jeg har besøgt

5/5

"Stor anbefaling af Caroline! En super sød ammevejleder, som hurtigt kom til undsætning og gav fantastisk ammehjælp. Tak for at korrigere sutteteknik og vise nye ammestillinger, så amningen kan fungere denne gang - uden smerter. Så dejligt at der var sat tid af, og at der efterfølgende var mulighed for opfølgning. "

5/5

"Efter en meget svær ammeopstart med storebror, vidste jeg at jeg ville have en privat ammevejleder fra start med lillebror, da jeg ikke følte at jeg fik den rette hjælp fra det offentlige. Caroline var en kæmpe støtte for mig under opstarten af amning med lillebror, som igen var svær, og hun er grunden til at jeg sidder her i dag og ammer mit barn. Kæmpe anbefaling herfra!"

5/5

“' 'I øver jer bare' - den sætning har virkelig gjort en kæmpe forskel i mit ammeforløb. Jeg havde en svær amme start ved mit første barn. Jeg konsulterede med Caroline, da jeg ventede barn nummer 2, hun gav mig mod på at forsøge igen. Hun kom 2 dage efter fødslen, og der var ro, rum og tid til at få den hjælp jeg havde brug for. Ligeledes har jeg kunne sende billeder og stille spørgsmål, ift. ammestilling, sutteteknik mm. Jeg kan kun sige at Caroline har haft kæmpe indflydelse på, at jeg ammer 2. Gang. Tusind tak for det, kæmpe anbefaling herfra ”