Ammevejleder i Billund

Kærlig og evidensbaseret ammevejledning i Billund

 – Caroline Callesen

Jeg tilbyder følgende ammehjælp i Billund og omegn

Ammevejledning i eget hjem

Ammevejledning i dine egne omgivelser skaber en komfortabel og familiær stemning, hvor du kan få hjælp til de udfordringer, du har i forbindelse med din amning.

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse er skræddersyet til dig, som ønsker at blive klar til at amme, ved at anvende en metode, der er baseret på videnskab og omsorg. Denne tilgang assisterer dig i at være klar til de indledende stunder med din nyfødte.

Online ammevejledning

Digital ammevejledning er designet til dig, som søger råd og assistance i forhold til amning, uden nødvendigvis at have behov for en individuel, fysisk konsultation.

Skriftlig ammevejledning

Skriftlig ammevejledning er udformet til dig, som søger råd og hjælp i relation til amning, uden at der nødvendigvis skal foretages observation af en konkret amningssituation.

Glade familier jeg har besøgt

5/5

"Stor anbefaling af Caroline! En super sød ammevejleder, som hurtigt kom til undsætning og gav fantastisk ammehjælp. Tak for at korrigere sutteteknik og vise nye ammestillinger, så amningen kan fungere denne gang - uden smerter. Så dejligt at der var sat tid af, og at der efterfølgende var mulighed for opfølgning. "

5/5

"Efter en meget svær ammeopstart med storebror, vidste jeg at jeg ville have en privat ammevejleder fra start med lillebror, da jeg ikke følte at jeg fik den rette hjælp fra det offentlige. Caroline var en kæmpe støtte for mig under opstarten af amning med lillebror, som igen var svær, og hun er grunden til at jeg sidder her i dag og ammer mit barn. Kæmpe anbefaling herfra!"

5/5

“' 'I øver jer bare' - den sætning har virkelig gjort en kæmpe forskel i mit ammeforløb. Jeg havde en svær amme start ved mit første barn. Jeg konsulterede med Caroline, da jeg ventede barn nummer 2, hun gav mig mod på at forsøge igen. Hun kom 2 dage efter fødslen, og der var ro, rum og tid til at få den hjælp jeg havde brug for. Ligeledes har jeg kunne sende billeder og stille spørgsmål, ift. ammestilling, sutteteknik mm. Jeg kan kun sige at Caroline har haft kæmpe indflydelse på, at jeg ammer 2. Gang. Tusind tak for det, kæmpe anbefaling herfra ”