Ammevejleder i Ansager

Kærlig og evidensbaseret ammevejledning Ansager

 – Caroline Callesen

Følgende ammehjælp tilbyder jeg i Ansager og omegn

Ammevejledning i eget hjem

Ammevejledning i dit eget hjem skaber en rolig og bekendt omgivelse, hvor du kan modtage hjælp med de udfordringer, du har med din amning.

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse er lavet til dig, som ønsker at gøre dig klar til amning ved at benytte en metode, der er både støttet af videnskab og er omsorgsfuld, og som assisterer dig i at være parat til de første stunder med din nyfødte.

Online ammevejledning

Online ammevejledning er skabt for dig, som søger råd og opbakning i forbindelse med amning, uden nødvendigvis at skulle have en direkte, fysisk konsultation.

Skriftlig ammevejledning

Skriftlig ammevejledning er designet til dig, som søger vejledning i forbindelse med amning, uden at der er behov for observation af en konkret ammesituation.

Glade familier jeg har besøgt

5/5

"Stor anbefaling af Caroline! En super sød ammevejleder, som hurtigt kom til undsætning og gav fantastisk ammehjælp. Tak for at korrigere sutteteknik og vise nye ammestillinger, så amningen kan fungere denne gang - uden smerter. Så dejligt at der var sat tid af, og at der efterfølgende var mulighed for opfølgning. "

5/5

"Efter en meget svær ammeopstart med storebror, vidste jeg at jeg ville have en privat ammevejleder fra start med lillebror, da jeg ikke følte at jeg fik den rette hjælp fra det offentlige. Caroline var en kæmpe støtte for mig under opstarten af amning med lillebror, som igen var svær, og hun er grunden til at jeg sidder her i dag og ammer mit barn. Kæmpe anbefaling herfra!"

5/5

“' 'I øver jer bare' - den sætning har virkelig gjort en kæmpe forskel i mit ammeforløb. Jeg havde en svær amme start ved mit første barn. Jeg konsulterede med Caroline, da jeg ventede barn nummer 2, hun gav mig mod på at forsøge igen. Hun kom 2 dage efter fødslen, og der var ro, rum og tid til at få den hjælp jeg havde brug for. Ligeledes har jeg kunne sende billeder og stille spørgsmål, ift. ammestilling, sutteteknik mm. Jeg kan kun sige at Caroline har haft kæmpe indflydelse på, at jeg ammer 2. Gang. Tusind tak for det, kæmpe anbefaling herfra ”